Bedrijfsontruimingen

Wanneer een bedrijfspand, winkel of magazijn moet worden verkocht of wanneer de huur wordt beëindigd, dient het vaak leeg te worden opgeleverd. Jack’s dienstverlening is gespecialiseerd in het verwijderen van kantoorinventaris en inboedel uit bedrijfspanden. Ook voor het bezemschoon opleveren van een schuur, kelder of opslagruimte bent u bij Jack aan het juiste adres.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden de wensen van zowel u als opdrachtgever, als de eisen van de verhuurder naadloos op elkaar afgestemd.
Na deze vrijblijvende afspraak ontvangt u een duidelijke schriftelijke offerte waarin alle besproken afspraken staan vermeld. De waarde van eventuele opgekochte inboedel wordt in mindering gebracht in de offerte.

Naast het ontruimen verrichten wij ook herstelwerkzaamheden om een bedrijfspand / winkel terug te brengen in de oorspronkelijke staat.
De herstelwerkzaamheden kunnen indien gewenst  direct worden opgenomen in de offerte.

Als alle werkzaamheden zijn verricht wordt het gehele pand nagelopen en keurig opgeleverd. Wij staan garant voor een probleemloze oplevering.

Jack staat voor:

  • Wij werken met zorg en discretie

  • Uw belang staat altijd voorop

  • Service en persoonlijke aandacht

  • Wij leveren een breed pakket aan dienstverlening

  • Prijs en kwaliteitsverhouding staan bij ons hoog in het vaandel

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.